Lambo bouw

Kwaliteit , kennis en realisatie onder 1 dak

Nieuwbouw is het realiseren van dromen !

Het bouwen van een huis of bedrijfspand is vaak een grote investering welke veel tijd met zich mee brengt. Welke aannemer kiest u? Wat voor uitstraling wilt u? Wat voor dak en inrichting wilt u? En past dit binnen u budget?

Nieuwbouw is niet te vergelijken met de aankoop of verbouwing van een bestaand huis of bedrijfspand. Wanneer je een huis of bedrijfspand laat bouwen hoef je geen bouwwensen op te geven omdat de wensen en voorzieningen waarvoor je in aanmerking komt daar niet aan voldoen.Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je huis of bedrijfspand eruit komt tr zien. Tevens heb je controle over de materialen die gebruikt worden en bepaal je zelf je budget.

Voor eventuele nieuwbouw kunnen wij u al in de ontwerpfase adviseren en van dienst zijn. Wellicht heeft u een perceel bouwgrond voor de nieuwe woning voor een nieuwe woning en wilt u ondersteuning bij de ontwikkeling van uw plannen.

Wij werken nauw samen met diverse architecten en tekenbureaus zodat wij uw wensen kunnen laten vertalen in een ontwerp. Het voortraject kan worden ondersteund van het ontwerp tot en met bouwaanvraag. Daarnaast kunnen wij uw wensen heel praktisch vertalen in een heldere offerte, zodat u duidelijke keuzes kunt maken en uw mogelijkheden kunt overzien. Als uitvoerend bouwbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de uitvoering, en het tot stand komen van bouwwerken.


Casco bouwen wat houdt dat in??

Cascobouw is een vorm van bouwen dat als de aannemer uw ruwbouw verzorgt en u zelf als opdrachtgever verantwoordelijk bent voor de indeling en afwerking van uw woning of bedrijfspand hierbij komt kijken dat de communicatie en aansturing van alle betrokken partyen die nodig zijn voor de afbouw van uw woning of bedrijfspand door u als opdrachtgever moeten worden aangestuurd en met succes worden afgerond. Als opdrachtgever krijgt u dan de volledige verantwoording om alles in goede banen te begeleiden, dit is een hele taak voor iemand die liever geniet van het bouwproces. Wij van Lambo bouw nemen de hele afbouw op ons, samen met u nemen wij uw wensen door en kijken wij wat de mogelijkheden zijn en hierna maken wij een begroting van de kosten met een planning van de volgorde van de werkzaamheden zodat u weet wanneer u kunt genieten van uw project. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor de kosten van meerwerk of faalkosten te staan en doordat u alles bij 1 bedrijf heeft u maar 1 aanspreekpunt en bespaart u geld omdat wij werken met een vaste kring van onderaannemers, ook wanneer u zelf bepaalde ondernemers wilt toevoegen is dit geen probleem in overleg worden deze meegenomen in het project

        

De juiste architect

Een architect vertaald jouw ideeën om tot een concreet ontwerp. Hierbij houdt hij rekening met uw budget, de mogelijkheden en vergunningen.

Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde architecten.Doordat wij met meerdere architecten samenwerken met ieder hun eigen specialiteit en werkwijze kunnen wij u de juiste architect aanbevelen, passend bij de wensen van uw nieuwbouw woning. Wij raden u altijd sterk aan om voor een door ons gekozen architect te kiezen. Dankzij onze ervaringen en bouwkennis kunnen wij u garanderen dat wij de juiste architect uitzoeken passend bij uw wensen. Daar komt bij dat het zeer belangrijk is dat de architect en het bouw- en aannemersbedrijf weten wat ze aan elkaar hebben en samen als een bouwteam functioneren. hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren. 


Het bouwproces

Wanneer alles vergunning klaar is nemen wij contact op met onze professionele en ervaren onderaannemers. Wij gaan altijd te werk met een vast team medewerkers en hebben altijd nauw contact met diverse onderaannemers waarvan wij uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren. Voordat het bouwen begint zoeken wij alles voor u uit. Dit wordt daarna gepresenteerd als een open begroting. Hierin krijgt u een totaal overzicht van onder andere de kosten, materialen,een schatting van de werkuren en de planning. Hierna volgt er geen meerwerk en verzekeren wij u dat er er geen overbodige extra kosten komen.

Tijdens het gehele bouwproces wordt de opdrachtgever op de hoogte gesteld van de vorderingen. Dit gebeurt onder andere doormiddel van een bouwvergadering met de klant , architect en ons als aannemer.

Een maand voor de oplevering wordt de opleverdatum bekend gemaakt. hier aan vooraf komt nog een zogeheten "vooroplevering", hierbij lopen wij samen met u en de architect de woning door om hem te bekijken/controleren.


Heeft u een vergunning nodig?

Ook moet uw bouwplan passen binnen het bestemmingsplan van de gemeente. U kunt hierover informatie inwinnen bij de gemeente. Meer informatie vindt u ook op www.omgevingsloket.nl .

Bij het aanvragen van een vergunning moet er een bestek en tekeningen worden aangeleverd. Dit kunt u laten uitvoeren door een architect of een bouwkundig tekenaar. Het werk van een bouwkundig tekenaar is voldoende voor een vergunningsaanvraag. Een architect heeft de capaciteit in huis om iets unieks voor u op papier te zetten. Hier zijn uiteraard hogere kosten aan verbonden. Kijk naar wat uw wensen zijn 


Opbellen