Lambo bouw

Kwaliteit , kennis en realisatie onder 1 dak

Bedrijfspand

Voor een bedrijfspand kunnen wij u al in de ontwerpfase  adviseren en van dienst zijn. Wellicht heeft u al een perceel en wilt u ondersteuning bij de ontwikkeling van uw plannen. Maar ook als u een nieuw perceel zoekt voor uw bedrijf kunnen wij u ondersteunen met het ontwikkelen met uw plannen. 



Wij werken nauw samen met diverse architecten- en tekenbureaus zodat wij uw wensen kunnen laten vertalen in een ontwerp. Het voortraject kan worden ondersteund van ontwerp tot en met bouwaanvraag. Daarnaast kunnen wij uw wensen heel praktisch vertalen in een heldere offerte,zodat u duidelijke keuzes kunt maken en uw mogelijkheden kunt overzien. Als uitvoerend bouwbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de uitvoering,en het tot stand komen van het bouwwerk. Een bijkomend voordeel hier van is dat u als opdrachtgever zelf niet allerlei verschillende partijen hoeft in te schakelen, wij regelen het hele bouwproces voor u.

Doordat wij veelal samenwerken met een vaste onderaannemers, zoals constructeurs,grondwerkers,installateurs,metselaars en grote kennis in de afbouw hebben is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Door korte lijnen in de organisatie en met de betrokken onderaannemers verloopt het bouwproces overzichtelijk en kunt u als opdrachtgever rekenen op onze kwaliteit.


De juiste architect

Een architect vertaald uw ideeën om tot een concreet ontwerp. hierbij houdt hij rekening met uw budget, de mogelijkheden en vergunningen.

 Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde architecten.Doordat wij met meerdere architecten samenwerken met ieder hun eigen specialiteit en werkwijze kunnen wij u de juiste architect aanbevelen, passend bij de wensen van uw nieuwbouw woning. Wij raden u altijd sterk aan om voor een door ons gekozen architect te kiezen. Dankzij onze ervaringen en bouwkennis kunnen wij u garanderen dat wij de juiste architect uitzoeken passend bij uw wensen. Daar komt bij dat het zeer belangrijk is dat de architect en het bouw- en aannemersbedrijf weten wat ze aan elkaar hebben en samen als een bouwteam functioneren. hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren.


Het bouwproces

Wanneer alles vergunning klaar is nemen wij contact op met onze professionele en ervaren onderaannemers. Wij gaan altijd te werk met een vast team medewerkers en hebben altijd nauw contact met diverse onderaannemers waarvan wij uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren. Voordat het bouwen begint zoeken wij alles voor u uit. Dit wordt daarna gepresenteerd als een open begroting. Hierin krijgt u een totaal overzicht van onder andere de kosten, materialen,een schatting van de werkuren en de planning. Hierna volgt er geen meerwerk en verzekeren wij u dat er er geen overbodige extra kosten komen.

Tijdens het gehele bouwproces wordt de opdrachtgever op de hoogte gesteld van de vorderingen. Dit gebeurt onder andere doormiddel van een bouwvergardering met de klant , architect en ons als aannemer.

Een maand voor de oplevering wordt de opleverdatum bekend gemaakt. hier aan vooraf komt nog een zogeheten "vooroplevering", hierbij lopen wij samen met u en de architect de woning door om hem te bekijken/controleren.

 

                              


Opbellen