Lambo bouw

Kwaliteit , kennis en realisatie onder 1 dak

 Woningbouw

U wilt een woning laten bouwen, maar waar moet u op letten. wij geven u het advies om goed om u heen te kijken en te oriënteren in uw omgeving en vriendenkring. Immers een woning van papier kopen is moeilijk zeker voor iemand die geen idee heeft van bouwkundige tekeningen. Wij van Lambo bouw willen u hier mee helpen en kunnen u al adviseren vanaf het begin, want u heeft een idee wat u wilt en ook wat u niet wilt.   

                                                      

  

Doordat wij veelal samenwerken met vaste onderaannemers, zoals grondwerkers, installateurs, metselaars en stucadoors is het mogelijk om hoge kwaliteit te leveren en voor een betaalbare prijs. Door korte lijnen in de organisatie en met de betrokken onderaannemers verloopt het bouwproces overzichtelijk en kunt u als opdrachtgever rekenen op onze kwaliteit. Een bijkomend voordeel hier van is dat u als opdrachtgever zelf niet allerlei verschillende partijen hoeft in te schakelen, wij regelen het hele bouwproces voor u.


 

Tip*

Wanneer u besluit om het aan te gaan om een nieuw te bouwen kunt u er ook alvast rekening mee te houden om extra voorzieningen te treffen voor als u op een later termijn een uitbreiding wilt toevoegen aan uw woning, hierbij kunt u denken aan extra groepen voor stroom of alvast sanitaire voorzieningen te treffen. Deze werkzaamheden kunnen in de nieuwbouw worden meegenomen, zodat u later minder kosten moet maken in verband met sloopwerkzaamheden.  

 Opbellen